logo

Share

oil 3Μέτρο πίεσης απέναντι στις αιτιάσεις της τρόικας για απολύσεις και μείωση των δημοσιονομικών, είναι για την κυβέρνηση η μείωση των ειδικών φόρων στο πετρέλαιο. Απέναντι στην πίεση για την αύξηση των εσόδων από την τρόικα η κυβέρνηση αντιπαραθέτει τη μείωση των συντελεστών για την αύξηση της κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης.

 

Περισσότερα...

Share

Για την ριζική καταπολέμηση των ανεπιθύμητων εντόμων και τρωκτικών τα οποία αποτελούν φορείς μολύνσεων και ασθενειών θα πρέπει να διενεργούνται αποτελεσματικές απολυμάνσεις στους κοινόχρηστους χώρους (ταράτσα, κλιμακοστάσιο, φρεάτιο ασανσέρ, λεβητοστάσιο, κοινόχρηστη αποθήκη, είσοδος, φρεάτια) ιδιαίτερα τις περιόδους αναπαραγωγής τους, την Άνοιξη και το Φθινόπωρο. Προγραμματίστε λοιπόν την ανοιξιάτικη απολύμανση της πολυκατοικίας σας άμεσα για να αποφύγετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες!

Τα συνεργεία της Neosun Service αναλαμβάνουν να σας απαλλάξουν από τα ενοχλητικά έντομα και τρωκτικά. Κανονίστε τώρα την απολύμανση της πολυκατοικίας ή του κτηρίου σας προτού οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Περισσότερα...

Share

Μείωση πάνω από 50% στις πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης, κατά την επόμενη χειμερινή περίοδο, λόγω της αύξησης της τιμής του πετρελαίου σε επίπεδα κοντά στο 1,5 ευρώ το λίτρο, αναμένουν οι εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών.

Περισσότερα...

Share

Με τα κομπιουτεράκια στα χέρια βρίσκονται από χθες τα στελέχη της αγοράς πετρελαιοειδών. Μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη περί πλήρους εξίσωσης του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, υπολογίζουν από τώρα τις τιμές στις οποίες θα πωλούν από το...
φθινόπωρο. Το fpress.gr παρουσιάζει τις ασκήσεις επί χάρτου και υπολογίζει την τιμή που θα δούμε μπροστά μας από τις 15 Οκτωβρίου

Περισσότερα...

Share

 

H Neosun Service και το προσωπικό της σας εύχονται καλό καλοκαίρι.

Η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή

από την Πέμπτη 09/08/2012 έως και την Κυριακή 26/08/2012

 

Για έκτακτη ανάγκη & Αποφράξεις

Τηλ. Επικοινωνίας: 210.96.52.000

Share

Την επιδότηση των οικογενειών για το πετρέλαιο θέρμανσης μέσω πίστωσης στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση.

Περισσότερα...

Share
Άφησαν τα μικρά παιδάκια να ξεπαγιάσουν από το κρύο οι ασυνείδητοι διαρρήκτες που «ρούφηξαν» σχεδόν έναν τόνο πετρελαίου θέρμανσης από τον καυστήρα ενός δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίωνα στον δήμο Πύλης Τρικάλων!
Οι δράστες χτύπησαν το Σαββατοκύριακο, όταν το σχολείο ήταν κλειστό και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην δεξαμενή στην προσπάθειά τους να αντλήσουν το πετρέλαιο. Όταν ο διευθυντής επιχείρησε να ανάψει το καλοριφέρ για να ζεσταθούν οι λιλιπούτειοι μαθητές του σχολείου το πρωί της Δευτέρας, διαπίστωσε ότι η δεξαμενή ήταν άδεια!
Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Τρικάλων και άνδρες της Σήμανσης πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τον χώρο του καυστήρα και της δεξαμενής για να εντοπίσουν τους ασυνείδητους κλέφτες, που φαίνεται πως ανήκουν σε οργανωμένη συμμορία καθώς πριν από λίγες ημέρες είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο άλλα 300 λίτρα πετρέλαιο από την δεξαμενή του νηπιαγωγείου της περιοχής Κλοκοτού στην Φαρκαδόνα Τρικάλων!
Share
Στις 23 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση των ιθυνόντων της ΕΕ όπου και θα αποφασιστεί εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν.

Την είδηση μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία επικαλούμενα δηλώσεις Ευρωπαίων διπλωματών.


Η απόφαση για  επιβολή εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο ουσιαστικά έχει ληφθεί μετά την άρση και των τελευταίων αντιρρήσεων από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, χώρες ιδίως του ευρωπαϊκού Νότου που κατά τεκμήριο αποτελούν τους μεγαλύτερους αποδέκτες του ιρανικού αργού. Ενδεικτικό είναι πως η Ελλάδα εισάγει περί το 22% με 25% των αναγκών της σε πετρέλαιο από το Ιράν, ενώ ανάλογα αν όχι μεγαλύτερα ποσοστά αφορούν και στις περιπτώσεις της Ισπανίας, της Τουρκίας και δευτερευόντως της Ιταλίας.


Πάντως παράγοντες της εγχώριας αγοράς πετρελαιοειδών διατηρούν την αισιοδοξία τους ότι ακόμα κι αν διαρκέσει καιρό το εμπάργκο προς το Ιράν, η ελληνική αγορά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα καθώς ήδη έχουν αποθεματοποιηθεί ικανές ποσότητες αργού, ενώ σταδιακά ανοίγει και η αγορά της Λιβύης…
Share

Η Neosun Service σας ενημερώνει ότι λόγο της μεγάλης πτώσης της θερμοκρασίας από την Τετάρτη 21 - 12 - 2011 η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να φτάσει στα ύψη. Προμηθευτείτε τώρα πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή της αγοράς από τη Neosun Service .

Share
H Neosun Service αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση εξασφάλισε για εσάς απίστευτα χαμηλή τιμή πετρελαίου θέρμανσης . Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

neosun-newsphone